View in English

Sinds 1997 levert Amgen vanuit Breda haar producten door heel Europa en aan een groeiend aantal landen in andere delen van de wereld. We verpakken medicijnen landenspecifiek, slaan ze tijdelijk op en verschepen uiteindelijk naar meer dan 50 landen. Voor Amgen Europe B.V. geldt:

“Elke patiënt, telkens weer”. Hiermee bedoelen we dat we ernaar streven om onze producten altijd beschikbaar te hebben op de juiste plaats en op de juiste tijd voor de behandeling van de patiënt.

Netherland

Vanuit Breda distribueren we zowel geregistreerde producten als producten die gebruikt worden in klinisch onderzoek. Breda is ook de vestigingsplaats van twee onderdelen van de Global Supply Chain organisatie verantwoordelijk voor Europa, Afrika en Australië/Nieuw-Zeeland. Daarnaast is Amgen Breda het internationale centrum buiten de Verenigde Staten voor enkele andere functies, zoals Kwaliteit & Naleving van de regelgeving Informatie Systemen Financial Shared Services Circa 500 gemotiveerde mensen werken samen in hun streven naar perfectie in hun werkzaamheden, met als uiteindelijke doel het verbeteren van mensenlevens.

Netherland

Featured Jobs

Process Engineer
Breda, Noord Brabant
 

© 2018 Amgen Inc. All Rights Reserved.
Amgen is an Equal Opportunity employer and will consider all qualified applicants for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, protected veteran status or disability status.

Terms of Use    Privacy Policy